Αρχική Σελίδα

Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο προμηθευτής ήταν πολύ συνεταιριστικός έως ότου πήραμε στο τελικό προϊόν. Όπου τα αγαθά που παραλαμβάνονται σύμφωνα με τη συμφωνία και την ίδια ποιότητα εγκαίρως. Ο προμηθευτής με βοήθησε με όλα τα έγγραφα εκκαθάρισης και ήταν πολύ χρήσιμος. Συμβουλεύω ο καθένας για να επιλέξω αυτόν τον προμηθευτή. Θα συμβούλευα του καθενός για να χρησιμοποιήσω bec υπηρεσιών εμπορικής ασφάλειας (εμπορική διαβεβαίωση)

—— Talib Al-Abri

Πήρα την αποστολή την περασμένη Τετάρτη, όλα για την ποιότητα και την ποσότητα είναι τέλεια. Χρειάζομαι την επόμενη διαταγή σύντομα.

—— Narin

Θέλω να σας ευχαριστήσω ηλιόλουστους τελικά. Εάν αισθάνομαι βέβαιος για να εργαστώ με Weisitai, είναι κυρίως χάρι στο σοβαρό και επαγγελματικό τρόπο εργασίας σας. Ο προϊστάμενός σας πρέπει να είναι υπερήφανος της ομάδας του.

—— Mahamed

Εκτιμώ τον επαγγελματία σας, αυτό είναι μια μεγάλη διαταγή και θέλω ότι αφού έχετε κάνει έτσι τη σκληρή δουλειά με τις ερωτήσεις μου, αξίζετε αυτήν την διαταγή

—— Satinder

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Κατά τη διάρκεια μετά από 10 έτη, ήμαστε κύριοι δύο εργοστασίων και μιας εμπορικής επιχείρησης, κάποια είναι για το μεγαλύτερο μέρος των υλικών σκαλωσιάς και τα μέρη εγκιβωτισμού, ένα είναι για τη ρίψη των προϊόντων σιδήρου.

   

  Υπάρχει για το χώρο εργασίας 30000M2, έμπειροι 100+ εργαζόμενοι και 95 σύνολα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης punching της μηχανής, CNC, της κυλώντας μηχανής νημάτων, της χειρωνακτικής και αυτόματης μηχανής συγκόλλησης, του μέσου ηλεκτρικού φούρνου συχνότητας, της μηχανής άμμου διαμόρφωσης, της μηχανής πυροβολισμού πυρήνων και της ακολουθημένης καθαρίζοντας μηχανής κ.λπ.

   

   

  Το εργοστάσιο υλικών σκαλωσιάς μας

   

  Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

  Το πετώντας εργοστάσιό μας

   

  Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

 • OEM / ODM

  1. COem: Θα μπορούσαμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το σχέδιο ή τα δείγματα των πελατών

  2. ODM: Θα μπορούσαμε recommond ή προϊόν σχεδίου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη

  3. Προσαρμοσμένη συσκευασία: είναι διαθέσιμος

Στοιχεία επικοινωνίας
Cangzhou Weisitai Scaffolding Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sunny

Τηλ.:: 13731704301

Φαξ: 86-317-5569940

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)